Beleggen in vastgoed

Beleggen in vastgoed

Een beleggingspand kopen

U bent op zoek naar een beleggingspand en wil dus graag een expert inhuren. Voordat u begint met beleggen in vastgoed is het belangrijk dat u onderzoek doet naar de type woning of pand dat u in uw portefeuille zou willen hebben. Nova Vastgoed Groningen wil u heel graag assisteren bij het aankopen van een beleggingswoning of beleggingspand.

Waar moet u rekening mee houden bij het kopen van een beleggingspand

Een beleggingspand of beleggingswoning kopen eist enige expertise. Het is belangrijk dat u handelt volgens uw eigen strategie. Het kan zijn dat u de intentie heeft om de woning op te kopen, te renoveren en dan weer verder te verkopen, of misschien wilt u wel de woning verhuren. Beiden hebben een gehele andere strategie nodig. Echter zijn er een aantal factoren die bij beiden een effect zullen hebben op de waarde.

  • Locatie
  • Staat beleggingspand
  • Rendement beleggingspand
  • Financiering beleggingspand

 

Beleggingspand of beleggingswoning kopen?

Nova Vastgoed Groningen wilt graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek met u inplannen. Hierbij kijken wij naar uw wensen en uw budget. Wanneer deze in kaart zijn gebracht en u gaat akkoord dan beginnen wij met een zoekopdracht voor een beleggingspand dat aan uw eisen voldoet.

Meer weten?

Vul uw contact gegevens in en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.