Onze werkwijze

Onze werkwijze

Voordat u besluit om uw woning te verhuren voorzien we u graag van een gratis huurprijsindicatie.

Wij werken op basis van ‘no cure no pay’. Dus zolang uw woning niet is verhuurd bent u ons niets verschuldigd. Ook geen opstartkosten of intrekkingskosten.

Onze werkwijze kenmerkt zich door onderstaand stappenplan:

Rendement verhuren

1. Persoonlijk advies

Een kennismaking waar we uw verhuurwensen graag nader bespreken waarna we tot een strategisch advies komen. Onderdeel hiervan is een kosteloze huurprijsindicatie.

Eenpersoonskamer

2. Presentatie

Een goede presentatie van de woning is belangrijk. We zorgen voor professionele foto’s en een volledige omschrijving. Deze worden zo snel mogelijk verspreid in ons netwerk en op alle relevante websites en social media kanalen geplaatst.

Huis zoeken werkwijze

3. Bezichtigingen en selectie

In deze fase zullen wij alle bezichtigingen verzorgen waarvan we u uiteraard volledig op de hoogte houden. Potentiële huurders worden uitgebreid gescreend. In samenspraak met u kiezen we de definitieve huurder.

Contract ondertekening werkwijze

4. Opstellen huurovereenkomst

We stellen een huurovereenkomst op waarin uw belangen juridisch goed gewaarborgd zijn. Een achtergrond- en inkomenscheck van de huurder behoort tot de standaard procedure. Nadat beide partijen de huurovereenkomst hebben goedgekeurd kan deze getekend worden.

Bericht werkwijze

5. Oplevering en check-in

Na ontvangst van de eerste maand huur en de borg vindt de sleuteloverdracht en de check-in plaats. We stellen dan een inspectierapport en inventarislijst op die als basis dienen voor de check-out.

Sleuteloverdracht overdracht werkwijze

6. Service na sleuteloverdracht

Ook na de oplevering zijn we u graag van dienst. We zijn altijd bereikbaar voor vragen en/of advies. Vanzelfsprekend zullen we aan het eind van de huurperiode ook de check-out verzorgen.

Meer weten?

Vul uw contact gegevens in en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.